2010. március 16., kedd

Puncik lenyomataiból készít falat egy brit szobrász

Az angliai műteremmel rendelkező fiatal szobrász, Jamie McCartney nemcsak egész testeket, de vulvust és péniszt is öntött már gipszbe, broznba vagy éppen gyantába. A szobrász 2008 elején már második alkalommal nyerte meg az Erotic Signature versenyt, ahol az érzéki műalkotások kaptak teret. McCartney a "The Spice of Life" című művével léphetett a dobogó legfelső fokára, ami a weboldalán is megtekinthető. Alkotásán vegyesen láthatók falloszok, fenekek, mellek és női alsótestek.

McCartney 160 nőt hívott be a brightoni műtermébe, hogy kiöntse azokat a nemi szerveket, amik majd a "Design a Vagina"-projekt részesei lesznek. A videót egy önként vállalkozó nő töltötte föl a YouTube-ra, aki a többi versenyzővel együtt megörökíttette nemi szervét. A szobrásznak egyébként további 50 jelentkezőre van még szüksége, hogy befejezze művét, ugyanis a 160 nőből 10-en megfutamodtak.



McCartney nem csak erotikus munkákra szakosodott, gyakorlatilag bármit bevállal. Díszleteket és maszkokat is készített már, neki köszönhetjük a Casino Royale és a V, mint vendetta kellékeinek egy részét is. A szobrász szívesen készít lenyomatokat egész testekről is, ami azért annyira nem kifizetődő: míg egy portrét már 50.000 forintért is megkaphatunk nála, addig testünket milliós összegért örökíti meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése